Rivmärken m.m.

Hej, jag hittade just till denna sida via en vän. Hur som helst spanade jag in frågorna och såg att någon hade frågat om oförklarliga rivmärken, vilket även jag upplever. Nu var det visserligen ett tag sedan, men förut var det väldigt vanligt. Nästan varje dag vaknade jag med nya röda rivmärken, speciellt på båda armarna. Något vasst fanns inte i närheten, inte heller mina naglar – vilka jag bitit på i hela mitt liv. Eftersom det var så vanligt tänkte jag sällan på dessa märken själv, det var andra som ofta kommenterade dem. Vilken tror du att förklaringen till dessa märken kan vara? Sedan undrar jag även om man kan hindra "spöken" från att visa sig för en om man helt enkelt inte vill att det ska ske. Jag är normalt inte rädd, varken för att gå ute ensam eller gå emellan i bråk – men när det kommer till spöken är jag jätterädd. När en släkting dog när jag var yngre så tog min familj över hans hus och där såg jag en man gå från min brors rum in till toaletten. Eftersom jag själv skulle på toa så satte jag min i trappen utanför och väntade (och reflekterade inte över att han inte stängde dörren), men helt plötsligt kom min bror visslandes från ett annat rum. Först då började jag tänka på att personen jag sett varit så grå (i kläder och allting) och ålderdomligt klädd (något konstigt, löst och hängigt plagg). Det kan även tilläggas att toaletten som låg där just var nybyggd, det hade inte varit något speciellt rum där innan. Vem tror du att det kan ha varit som jag såg? Hur som helst var det nog efter detta som min skräck tog fart ordentligt och jag vill helst se att det inte händer igen.

Hej! Kan du skriva till min mail så ska jag hjälpa dig med att stänga ner dig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *