Det rör ihop sig.

Hej! Du har tidigare hjälpt mig med frågor gällande framför allt mitt något komplicerade kärleksliv. Det tackar jag för! Jag vet att jag har aktivitet hemma och är alldelses trygg med det. Saknar det till och med under stillsamma perioder. Jag har alltid varit rätt klar över vilka jag tror att det är nämligen mor och far som gick vidare 2003 respektive 2005. Nu i helgen har jag dock kännt av flera gäster som jag inte kan identifiera. Kan du hjälpa mig att bringa lite ordning i vilka dom är? Kan det vara så att ju krångligare det blir ju fler vill komma och hjälpa till? Vill även förmedla att dom är välkommna och jag är tacksam över deras hjälp trots att jag tyvärr inte alltid förstår budskapet. Tack på förhand! B

Hej B! Ser en kvinna i medelåldern som anser sig vara expert på kärlek och relationer, hon vill hjälpa till. Får fram Maude. Du har åxo en man i övre medelåldern som vill hjälpa till, känns som en avlägsen släkting, Leif eller något liknande. jag behöver inte tala om för dem då de hört dig!:) Prata du med dem och de kommer att svara lite bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *