tidigare liv

Hej Jag heter Birgitta.Jag har 3 döttrar,51 år,49 och 37 år är de. Jag är gift.Jag undra vilka liv jag levt tidigare och när???? Lite om mig… jag älskar katter.Har haft katt i en stor del av mitt liv.Jag har alltid tyckt om att dansa.Havet är underbart..Försöker alltid hjälpa de som behöver min hjälp.Kanske är jag för snäll ibland… men jag bedyrar nära och kära mycket högt.jag har haft det mycket kämpigt i mitt liv…car ensam med 3 barn länge.. hjälpt min dotter i många år med hennes ena tvillingdotter som blev graft cp-skadad vid födseln.Men nu har jag det bra med min man. hoppas du har lite att gå på…det behövs har jag läst här inne. Mvh Birgitta

Hej Birgitta! Du har alltid hjälp andra och jag får upp Nightingale- du har jobbat med henne sida vid sida. Om jag inte minns fel så var hon den som införde renlighet inom sjukvården. Ni stod varandra nära då ni jobbade sida vid sida. Du gifte dig men hon fortsatte ert arbete. Katter har du alltid haft omkring dig och du har i ett liv kallats för häxa då du var duktig på sår osv och alltid hade en katt eller fler vid din sida. Havet har du alltid känt dig dragen till men jag kan inte se att det har med ev tidigare liv att göra. Du är en strävsam människa och du får din belöning för detta och det har redan börjat som du kanske märker. Fortsätt sprida ljus och kärlek omkring dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *