Diverse frågor – Fråga besvarad 2015-05-02

Hej! Jag är kristet uppfostrad och troende, jag har hela mitt liv känt att jag följd av något speciellt, och genom åren har jag förstått att det är något kraftfullt. Vet inte om det är ont eller gott för jag lider av generaliserat ångest syndrom samt har en ängslig personlighetsstörning, och det har jag haft i många år, men när jag pratar med vissa människor och när jag gör vissa saker så uppnår jag riktigt bra resultat på nåt sätt, och människor brukar fatta tycke för mig men dom förstår själva inte riktigt varför dom gör de, bara att de är nåt speciellt.

Jag uppfattar det som följer mig som lila/blå. Mer förstår jag inte. Bor på ett lantställe med min sambo och styvdotter. Dom hävdar att det är lite hemsökt här och jag undrar vad de kan vara för något?

Det drar sig undan när jag kommer hem!? Hur ser det ut för oss? Har jag nåt väsen efter mig och hur kommer de gå för mig?

Tack på förhand!// Christian

Fråga besvarad 2015-05-02

Hej!

Jag har läst din insända mejl och jag har sett och läst dina frågor och funderingar men jag  vill redan inledningsvis berätta att jag inte kommer  att svara på dina frågor på det sättet som du kanske förväntar dig därför att jag känner att det “mäktiga väsen” som finns vid din sida och med dig vill jag ska skriva om det istället.
Jag kan känna från den energi som du förmedlar till mig genom ditt mejl att din inre kärna i din själ är förankrad i en form av kristendom men jag kan också känna spår från tidigare liv där din tro har varit mer gnostisk kristet. Jag uppfattade ganska snabbt att du inte är ensam och att du har en kraftfullt ängel vid din sida som mycket villigt lämnade sin identitet för att det är dags för dig att fördjupa dig i dig själv och i din andlighet om vem du är och vad du är.
Det jag nu kommer att skriva kan komma att verka orimligt för andra men det spelar ingen roll vad andra tycker och tänker utan detta handlar om en dialog mellan dig och mig ande till ande även om det är online via frågespalten.

Allt du upplevt i ditt liv ända från din barndom har inte varit inbillning. Det du uppfattar och upplever som en personlighetsstörning är en direkt orsak av att du som människa är multidimensionell i din själ och ande är inte enbart människa i denna dimension. ( Jag antar att du fått din  diagnos av en läkare inom psykiatrin men… även de kommer inom kort börja vidga sina “diagnoser” på grund av kommande forskning som kommer avslöjas inom några år ) och jag vill  redan nu vända upp och ner på din föreställningsvärld och din bild om dig själv och verkligheten och komma med en alternativ förklaring.  

Inom närmaste åren kommer  fler och fler och fler människor att uppleva så mycket märkliga fenomen från sitt  eget inre och FYSISKA kroppsliga fenomen så läkarvetenskapen och forskare  kommer att bli tvungna att ta hänsyn till att vi människor är i ett stadium där vi utvecklas och befinner oss i en intensiv evolution. Människans tro system   kommer inom kort… bli totalt upp och ner vänd på grund av de nya upptäckter som komma skall. Detta kommer även att innebära vissa förändringar även för religion och trosuppfattningar därför  att  mycket kommer att kunna förklaras med vetenskap inom kort. Men det handlar INTE  om något antingen eller utan om att faktiskt enas och tillsammans komma vidare i vår utveckling som människa och ta hand om vår jord. Även vetenskapen kommer få sig en tankeställare.

På grund av min egen andliga identitet så känner jag igen din energi  och därför ska jag nu skaka liv i dig 😉
Jag påstår att du är en inkarnerad ängel i mänsklig  kropp som är här för att bara finnas för dina medmänniskor och minnas vem du är,ditt ursprung och lära dig leva som en medveten ängel i en mänsklig kropp för att hjälpa till med den andliga evolution som pågår…

Detta påstående borde  förklara det mesta av dina upplevelser genom livet från din barndom till idag. Din besynnerliga drömmar och syner, dina smak och syn upplevelser , dina sinnes upplevelser som du inte riktigt kan förklara och ingen förstår heller vad du menar. Dina drömmar om möten med andra väsen på platser du inte kan förklara då de inte finns i verkligheten som vi känner till den. Det faktum att du bara kan förstå så många olika språk utan att vara det minsta språk kunnig men du bara kan förstå, såvida ingen påpekar att du förstått ett språk du inte borde förstått.

Det kan förklara de fenomen du upplever med borttappade minnen, bort tappad tid, förändrad verklighetsuppfattning, känslan av att vara utanför dig själv, känslan av att vara fler än du i dig själv och känslan av att har arbetat hela natten lång men du minns inte med vad bara att du har varit med på något “uppdrag”. Känslan av att känna andras smärta, känna andras frågor, veta när andra talar sanning eller ljuger för du bara vet … Jag skulle kunna räkna upp flera saker som du kanske inte har tänkt på eller som du undviker att tänka på för de är så totalt oförklarligt utanför det normala… men allt detta har att göra med att du är den du är  i din ande.

Om det här känns för mycket för dig att ta in så ber jag dig att gå till en plats där du kan vara ifred med dig själv och finna  lugn och ro och  inre frid och är det till en kyrka du behöver gå… så gå …  för att möta dig själv. Inget av detta jag skriver behöver vara ett problem för dig som kristen utan mer en förklaring till varför du känner som du gör och det borde istället hjälpa dig att stärka din egen tro eller uppfattning om livets vara eller icke vara. 😉

Du är  din ande ängel Sachiel.

Sachiels sigill 

Källa till bild :http://www.alkemiskaakademin.se/sophiatemplet/?p=1762

 

Den blå lila kraftfulla ängel du har runt dig och med dig är en del av dig och är du i din ande.
Ärkeängeln nummer 11 Sachiel ( Ledarskap och välgörenhet ) vars namn betyder ” Guds Beskydd” och kallas för den Gudomliga välgöraren och är välgörenhetens ängel som styr över planeten Jupiter och torsdagen. Han tillhör keruberna och råder över de fyra elementen jord, luft, eld,vatten och tillhör de sju änglar som omger Guds källan.
Han brukar visa sig som en  skepnad i djup blå och djup lila klädnad och ibland bärande på en sädesskärva och korgar med mat och han har djupt lila gloria och djupt lila vingar. Han är den ängel som beskyddar välgörenhetsarbetare, och han skyddar yrkes arbetare inom yrken som domare,jurister advokater chefer, stads män, stadsplanerare, bönder , lantbrukare.
Veckodag: Torsdag
Planet: Jupiter
Färg: Djup lila och Djup blå
Rökelser. Fänkol, kaprifol, lotus och saliva
Kristaller: Angelit, koboltaura, lapis lauzi,blå topas och platinum
Element: Luft och eter
Metall: Tenn

http://en.wikipedia.org/wiki/Sachiel

Jag lämnar all denna information till dig att smälta och det viktigaste av allt… Du ska inte tro ett ord på vad jag skriver  till dig och om du i din ande  och djupt inne i din själ inte känner att detta är något som du känner igen alls  och om du känner dig obekväm med det jag skriver. Då lämnar du det åt sidan. Men om du känner att något inom dig klickar bekant eller sjunger bekant djupt inne i din själ så kanske det nu är dags för dig att möta dig själv 🙂

Du är välkommen att höra av dig igen och till dess: Sköt om dig! Andas !♥

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *