Svamp – Fråga besvarad 2015-05-02

Hej!
Efter att ha sett många program av “Det okända”, där det i många fall sägs att de sökande är som en “svamp” som drar till sig oroliga andar om de själva är oroliga. Då undrar jag om det är något som vederbörande egentligen känner på sig själv? Om den personen har påkallat dem? Blev lite orolig då jag själv är i en svacka (märker inga onaturliga fenomen dock) och tänker “tänk om jag också går runt och drar till mig sånt?

Hoppas du förstår hur jag menar.

Mvh Anki

Fråga besvarad 2015-05-02

Hej Anki!
Jag måste erkänna att jag har sett så få avsnitt av “Det Okända” att jag faktiskt inte känner till vad de brukar säja till de som de besöker för att göra utredningar och göra programmet. Jag brukar faktiskt inte följa eller se program om övernaturligt överhuvudtaget därför att det “övernaturliga” är en sån stor del av mig, och min vanliga vardag så jag faktiskt är mer intresserad av att följa vetenskaps program och följer all forskning som en hungrig varg för att förstå saker som sker inom oss och runt oss då vi faktiskt närmar oss en tid då det som idag uppfattas som  övernaturliga saker kommer att kunna förklaras… Vänta så får du se… då jag är ganska säker på att detta kommer ske redan under din och min livstid. 😉

Men jag har hört detta uttryck att “människor kan vara som svampar och dra till sig spöken och negativa energier” och  jag tror till och med jag själv har använt mig av dessa förklaringar en gång i tiden men… njae… jag vet inte riktigt om jag ser det på det sättet idag. 

Det handlar om medvetenhet och om kontroll av sin egen tankevärld. Och jag kan redan nu säja att NEJ du kommer inte att dra åt dig några andar eller spöken just därför att du ÄR själv medveten och redan i ditt sinne har ifrågasatt detta och därför kommer det inte att hända dig.

Det brukar vara så att en familj eller en person som upplever sig vara hemsökt eller ha besök av “negativa onda andar” eller att “något vill dem illa” och “något förföljer dem” så brukar det visa sig efter utredning att i de flesta fallen så var det inget negativt alls utan en gammal nära bekant eller kär släkting eller en skyddsguide som gjort allt möjligt för att få personens uppmärksamhet men… människans rädsla för det över naturliga gör att vi gör det värre än vad det sedan visar sig vara.

Det är väldigt sällan eller nästan inte alls som det verkligen handlar om något mer otrevligt och negativt. Faktum är att det vi upplever som negativa väsen är manifestationer och skapelser av våra egna tankar eller av andra människors tankar. Och med tanke på hur mycket lidande som finns dolt under ytan bland oss människor… så kan du förstå att det finns en hel del energi i detta som kan forma sig till “tankeformer” som kan fastna på platser eller i hus och upplevas som väldigt verkliga spökfenomen. Men det handlar alltså om energi avtryck och detta tror jag att jag hörde ett av det Okändas medium vara inne på och förklara i ett avsnitt jag såg för någon vecka sedan.

När en människa blir medveten om sina tankar som de sänder ut har inom sig och tänker och när en människa är medveten om att de är i en period i livet som kanske är känslomässigt påfrestande så brukar denna medvetenhet och erkännande av att man är i en svacka vara tillräckligt för att undvika dra åt sig energier som en svamp från andra människor som finns närvarande runt en, levande eller avlidna.

Jag kan känna att du är en så kallad EMPAT men  ändå  så känner jag att du har god kontroll på din egen energikropp och vad du släpper in eller inte.

Länkarna är på engelska men jag hoppas det går bra ändå. Sköt om dig !

 

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *