Pentagrammet – Fråga besvarad 2015-05-02

Hejsan

Nu var det här många år sedan men minnet är lika levande som om det vore igår. Ung och dum (och mycket intresserad av det ockulta) så försökte jag mig på en besvärjelse som jag kommit över, den hette rätt och slätt “Att kalla på andarna” och var på ett språk som verkade vara latin.

Det hände inget samma kväll men morgonen dagen efter satt jag på badrumsgolvet och skulle raka benen, då jag märker några svarta streck på baksidan av mitt högra lår.
Jag märker snabbt att det är ett pentagram, ett perfekt ritat pentagram – så perfekt så bara en maskin skulle kunnat rita dit det.
Jag har verkligen inte kunnat rita ett perfekt pentagram på baksidan av mitt högra lår själv – medans jag sov.

Det var ca 15 cm i diameter och vänt så att spetsen pekade nedåt mot min fot.Jag frös till is och visade märket för två andra i min närhet som bekräftade vad jag såg.
Hela dagen gick åt att lägga alla skydds”formler” jag visste och nästa dag var det borta.

Märket är borta sen 18 år men oron har aldrig riktigt lämnat mig och ingen jag frågat har kunnat ge mig några ledtrådar men kanske, kanske ni kan hjälpa mig att kasta lite ljus över mysteriet.
Mvh Norrlandsljus

Fråga besvarad 2015-05-02

Hej!
Jag är mycket insatt i ockultism, magi och alkemi inom både “svart och vit ” magi (även om jag inte ser det som svart eller vitmagi  utan allt handlar för mig  inom magi,ockultism eller magi om ordning eller oordning i förhållande till naturens lagar) Det som du berättar om och beskriver är ändå  lite extremt och annorlunda och sällsynt … Missförstå mig rätt … varje ockultist eller magiker vet mycket väl att ritualer och läsande av ramsor alltid har en verkan i form av en manifestation av något slag… det är liksom meningen med alkemi,magi och ritualer.
När det gäller detta som du berättar så får jag ingen direkt information av  dig mer än det du har skrivit då din energi då det är ganska “låst” omkring dig med kraftiga  skyddsmurar  runt dig , så även om du har ställt en fråga  till mig så är det lite svårt  för mig att obehindrat” gå in och läsa av din energi” just  på grund av dessa skyddsmurar  som du har ställt upp runt dig och inom dig mot andra och yttervärlden.

Jag har inget intresse att försöka att  bryta igenom den muren du har  för att kunna svara på din fråga då det bara  skulle bara ge dig obehag då du har en skylt ” stör ej min energi” tydligt uppsatt i din aura och i ditt energifält. Ska någon läsa av dig och din energi så är det bättre att den personen gör det öga mot öga och inte online.
Det jag får sagt när jag frågar mer  de magi inriktade andeväsen och entiteter jag  har inom  mig och runt mig så svarar de kort att du kan ha påbörjat en sigill öppning utan att riktigt förstå vad det var du började att öppna upp. Sigill för en daimon eller ett väsen som åkallas kan visa sig som ett tecken i blodet eller under huden ungefär som en tatuering som plötsligt dyker upp efter ritual.

Mer avancerade  magiker som arbetar med olika väsen och främst inom demonologi och som arbetar och åkallar svåra väsen, änglar, demonliknade väsen, kaos väsen eller svårare naturväsen kan använda den typen av magi för att skydda sig själv och utföra ritualer som bränner in skydds sigillet direkt i huden eller sigillet på ett väsen som ska åkallas eller besvärjas och bindas kan bindas direkt till kroppen eller huden som låsning och som  framkallar ett skyddande sigill direkt i huden och som sedan försvinner efter avslutat arbete.
Jag själv använder mig av denna metod om jag arbetar som prästinna eller shamaness  för att slippa bära smycken och annat krafs.

Detta är en mycket avancerad form av magi där magikern kombinerar tänkande,ord,ljud och frekvenser och sexuell kundalini energi  för att  manifesteras symboler, tecken, bokstäver, siffror eller namn direkt på huden som skrivs in under huden eller på din hud  av din egen energi, direkt på din kropp.
Nej. Detta är inte svartkonst ( not “Black Magick”  ) utan det är en avancerad form av  element magi eller mer känt som Drak magi  (Dragon Magick ) och finns omnämnt i framförallt i  islands  mytologi kring galdrar och sejder.

Det handlar om extrema andliga arbeten där du behöver skyddet eller sigill direkt på huden som identifikation och igenkännande och för att fritt kunna röra dig obehindrat bland de andar eller väsen du arbetar med.
Jag uppfattar det som att det kan vara något sådant du påbörjade utan att avsluta och du förstod inte vad du faktiskt gjorde.
Jag vill inte göra det för komplicerat för dig men detta är en form av shamanism som är kopplat till völvor, sejder och galdrar och du verkar ha detta naturligt i ditt blod att kunna arbeta på detta sätt och använda din egen kropp, hud och skinn som karta, målar duk , ditt blod som färg och din energi som pensel… eller hur jag ska förklara det.
Det finns absolut inget att vara rädd eller oroad för…detta är en del av dig och en del av vem du är och en del av dina andliga gåvor som du har… Jag tycker det är mer spännande än oroande och skulle råda dig att höra dig för med släkten och då speciellt på din mors sida och se vad du hittar som är relaterat till völvor, shamaner,druider, häxor  … 😉

Jag låter det stanna vid detta så får du återkomma om det är något annat du undrar över.

Sköt om dig!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *