Djävulen lämnar inte mig i fred!

Snälla Evy! Hur ska jag göra för att få bort Djävulen ur mitt hus? Redan när jag var liten visade han sig för mig. En gång hade jag en dröm att jag var i ett hus jag aldrig sett. Djävulen visade sig först som en svart hund och sedan en svart katt. Jag satt ett hörn med stolar som skydd och sa "I faderns och Sonen och Den Heliga Andens namn" och "Gud Gud Gud"upprepade gånger. är fanns en liten flicka med som jag skyddade. En och flera radioapparater var på och när jag stängde av dem slog de på av sig själva. Jag visste att det var Djävulen. Katten som var Djävulen bet mig. Var detta Djävulen som visade mig att han skulle komma att besöka mg i framtiden? Och hur får jag bort honom? han får Börje att göra saker han inte normalt skulle göra. Han hotade med att ge bort mina fina katter när jag är på jobbet och sa att jag aldrig kommer att få barn, det ska han se till. Hur ska jag få bort honom? Om jag blir arg ger jag bara honom mer styrka. Han säger att min pappa väntar på att jag ska komma tillbaka till honom…Snälla hjälp mig! Jag orkar snart inte mer!

Hej! Du ska omedelbart söka hjälp och den jag syftar på är en präst. Gå till den församling ni har närmast och få hjälp av honom med en gång. Detta är inte något jag kan hjälpa dig med tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *