Min lägenhet

Hej! Jag har funderat länge nu om det är nåt med min lägenhet för jag mår inte bra psykiskt när jag är hemma,känner mig väldigt nedstämd och orolig men så fort jag går ut så mår jag mycket bättre. Detta har pågått länge nu och jag tror själv att jag behöver rena min lägenhet men är lite osäker på vad och hur jag ska göra! Snälla hjälp mig för jag vill kunna vara hemma och må bra! Kram Lena

Hej Lena! Du har negativa energier som inte är bortstädade. Detta kan du göra: tänd ljus, sätt dig ner och har du någon vän som kan hjälpa dig är det ett +! Blunda, andas in tills du känner att du är avslappnad i kroppen. Se ditt hem målas i vitt. Det är som att hälla en stor burk vit färg över allt, minsta lilla pinal ska dränkas i vitt. När du känner att det är vitt ÖVERALLT be Himlen, Änglarna och dina guider om hjälp att rena ditt hem och du kommer känna ett lugn över dig och ditt hem. Gör denna rensning minst två dagar efter varandra men var beredd på att det kan ta ett par- tre dagar innan du märker total frihet! Tycker du det är svårt hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *