Dokumentär.Titan Tvbolag-Kan ni hjälpa mig?

Hej! Jag heter Malin och jobbar på Titan television, vi håller på att undersöka om vi kan göra en dokumentär där vi kan filma spöken och kontakten med dessa. Kan ni hjälpa mig? Problemet med tv är ju att allt behöver vara visuellt, och att spöket i fråga är villigt att samarbeta och ställa upp på bild… Har ni några tips? Vet ni någon som bor med spöken? Någon exorcist? Eller något annat, är tacksam för all hjälp. Malin

Hej igen! Denna förfrågan är besvarad.Se i frågespalten.31/8-08 Kontakta Patrik som är huvudansvarig för spökwebben via hans mejl. Jag som svara på frågor är ansvarigt medium/paranomal rådgivare och svarar på frågor inom det området för medlemmar. Visst skulle jag kunna tänka mig att ge vissa tips och råd för hur man kan få kontakt med andevärlden eller andra störande energier men det får isåfall bli via mitt privata mejl som Patrik har tillgång till. Det är inget jag vill diskutra öppet i frågespalten. Men vänd dig i första hand till Patrik. De har vanan inne att arbetat/sammarbeta med teve emedan jag är ointresserad av den biten. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *