dom är överallt…

Jag ska berätta en sak som hände mig när jag fortfarande bodde hemma hos min pappa. Detta är bara en sak utan många som jag har upplevt i över 5 år men denna gången blev jag väldigt rädd. jag låg och sov i mitt rum förra vintern och allt var tyst för att alla sov. plötsligt vaknar jag av att min dörr rycks upp och att en liten flicka med axellångt mörkt hår och vitt nattlinne tittar på mig från dörren. jag trodde att det var min styvmamma och frågade vad hon ville men hon bara tittade på mig och stängde dörren igen. jag tänkte inte mer på det och somnade om. dagen efter så frågade jag henne varför hon hade ryckt upp min dörr mitt i natten och hon tittade bara konstigt på mig och sa att hon inte hade varit uppe utan att hon hade legat och sovit.. sedan den natten hörde jag alltid steg utanför min dörr som gick fram och tillbaka men dörren rycktes som tur var aldrig upp igen. vi har även en hund och beter sig konstigt ibland och följer någon vid våran öppna spis och ut i hallen där mitt rum låg.. läskigt tycker jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *