Dröm eller försök till kontakt?

Hej igen. Jag hade en märklig dröm inatt. Ja la mig relativt tidigt för jag hade väldigt ont i huvudet, stel i nacken som jag kan bli ibland vid överansträngning. Jag tog en huvudvärkstablett och la mig, hade lite svårt att somna först. sedan vaknade jag som i en dvala av rysningar att någon annan var närvarande jag frågade i dvala vem som var där men fick inget svar, någon sekund senare spred sig en värme genom min kropp och huvudvärken var vips borta, kände mig lätt hela jag, var länge sedan jag kände en sådan total smärtbefrielse. På morgonen var smärtan tillbaka men inte så kraftig längre. Känner igen värmen från en annan dröm där jag träffar en dam som jag berättade för dig tidigare och som du sa var min guide. Kan det ha varit hon som kom eller var det någon annan som försökte kommunicera med mig?Kan tillägga att jag efter år som frisör har ofta problem med värk i axlar och nacke som kommer och går fortfarande även när jag bytt jobb, så värken har blivit en del i vardagen nästan, utom de få gånger jag inte har värk alls. Kan det ha varit ett försök från min avlidna kollega att höra av sig eller?Tack för dina tidigare svar : ) Ha en bra sommar.

Hej! Det var din guide som lade sina läkande händer på dig. Känns lite som om du bad om mildring i ditt huvud och hon hörde dig. När du känner att du behöver healing önska dig detta och hon kommer att hjälpa dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *