Skrämde livet ur min dotter-Fråga besvarad 2013-09-29

Idag när min dotter var ensam hemma hörde hon konstiga ljud från övervåningen under en lång period. Hon gick upp för att kontrollera så att ingen fågel flugit in. Mittemellan hennes å vårt sovrum kommer då en mörk skepnad krypande på golvet. Storleksmässigt som ett 3 årigt barn och helt plötsligt hoppar upp mot henne. Hoppar upp i midjehöjd för att sedan abrupt försvinna. Min dotter höll på att falla ner för trappan. Vad var det. Är den farlig.

Vad vill den???? Min dotter är 17 år och verkligen inte lättskrämd alls… Hon har dock varit inne i en mörk period länge nu. Tacksam för snabbt svar.
Mvh Mia

-Fråga besvarad 2013-09-29

Hej Mia! 

När jag läste detta så blir jag lite fundersam om vilken slags musik din dotter lyssnar på? Då jag kan känna att detta är ett form av tanke väsen som skapas ur en viss form av sinnes stämning och jag blir lite mer fundersam kring hur din dotter mår innerst inne då jag kan känna att det du kallar ” hennes mörka period” beror på mycket som hon håller inom sig och känner att hon inte kan eller vill prata med andra om.

Det andra jag funderar över är om du eller din dotter såg detta väsen med er vanliga fysiska ögon eller om ni bara upplevde det mentalt. Jag tolkar det av det du beskriver som att ni uppfattade detta som en skugg liknande sak som är snabb i sina rörelser. De är oftast inte  så stora men kan variera i storlek  men oftast i samma storlek som barn i 2-8 års åldern och kan i bland uppfattas som nästan djurlika i sin skepnad eller nästan “aplikande” och röra sig snabbt både på alla ytor oavsett tak eller golv.

Det är en form av Imp som skapas ur människans psyke. Alltså ett slags psykiskt väsen som tar form om man tänker återkommande negtiva, ledsna, nedstämda tankar eller dras till det mer dystra mörka mer nonchalant, likgiltighets känslor. Och ibland kan denna typ av psykiska energiväsen skapas av en viss form av musik som förmedlar just dessa känslor. Detta är egentligen inte ett så ovanligt övernaturligt fenomen men tillhör kanske de som kan vara mer otrevliga på grund av dess natur och hur de ut agerar mot människor. Knuffas,rivas,klösas,ge mardrömmar  hör till det mer ovanliga fenomen då det vanliga är att man inte ser dem utan istället stannar de runt en person som alstrat detta väsen ur sin tankar och matar på psyket med  att  ge ännu mer mörka tankar och känslor. Det blir som en ond cirkel av “mörk dysterhet” som är svår att komma ur och i sin tur drar ner ens energier och man kan bli hård,kall och likgiltig. Jag vill tillägga att detta är något som många tonåringar råkat ut för någon gång och vi känner många igen oss i sk ” den mörka dystra perioden” i livet man kan ha i sin ungdom där man går igenom denna period. Då är oftast denna typ av psykiska “väsen” närvarande men de brukar försvinna av sig själv när en människa mognar eller tröttnar på att vara “mörk” och bara genom att ändra sitt tänk så försvinner detta tankefenomen. 

Sedan finns det också de som börjar må ännu sämre och dras in i ännu mer mörka och dystra tankar.Men jag vill påpeka att det alltså handlar om ett psykiskt väsen så vad du än läser om på internet när och om du slår upp ordet Imp så kom ihåg att det är kyrkans beskrivning och jag håller INTE med om den kyrkliga demon propagandan. Jag anser att detta är väsen som skapas ur människans  egna psyke.

Och jag ska vara tydlig med vad jag tycker och känner när jag tonar in på detta. När denna typ av väsen dyker upp så är det ett tecken på att något inte är som det ska och jag känner att du behöver nog sätta dig ner och prata med din dotter vad det är som tynger henne så mycket att denna form av väsen manifisteras genom hennes psyke och blir denna typ av väsen som sedan vänder sig mot henne. Om hon känner att det är svårt att prata så är hon välkommen att skriva till mig om detta och om hon inte vill ha det publicerat så respekterar jag det utan kan svara via vanlig mejl.

Jag är mer mån om att förstå varför din dotter är i en “mörk period” och vad som får henne att dras till dessa tankar. Men om hon inte vill prata om det eller skriva om det som respekterar jag det men jag vill ändå kunna ge henne en möjlighet att kunna känna att hon KAN skriva  direkt till mig om hon vill. Hon kan skriva via frågespalten och ge sin epost adress och jag svarar via det om hon så önskar när hon känner för det. Mitt erbjudande står kvar även om tiden går.

Du frågar om denna typ av väsen är farlig? Det är en paradoxal fråga eftersom det handlar om ett psykiskt väsen och  är en manifestation av vad som rör sig i din dotters tankar och till den musik hon verkar föda denna typ av energi inom sig med just nu. Och ett tecken på att hon behöver bli hörd och har mycket inom sig.

Jag är också mer intresserad av om detta har hänt förut eller om detta är första gången som den här typen av väsen blir såhär tydligt.? Något säjer mig att det inte är första gången din dotter har upplevelser som kan vara lite bisarra kopplat till övernaturliga fenomen men eftersom din dotter är en “tuff tjej som inte blir rädd i första taget” så känner jag att det andra skulle reagera på kraftigt…kanske din dotter reagerar med att rycka på axlarna åt. Så jag är mer fundersam över hur länge detta har pågått eller om det var en en gångs händelse.

Jag känner att jag ska ge dig en ovanlig lösning ifall detta händer igen…Nästa gång om detta väsen dyker upp så…rikta dig rakt till detta väsen utan rädsla eller obehag och och tala tydligt om högt med ord att den befinner sig på  fel energiplan och att den  är på  fel ställe och och sedan ger du honom mitt namn EeWeeM.  Den kommer då att anta det som en invit och jag är förberedd. Det ger mig också en möjlighet att kommunicera direkt med detta väsen och se vad den står för eller vad den så kallat representerar och varför.

 

Och jag hoppas att din dotter förstår att viss musik kan skapa en viss sinnes stämning som i sin tur kan skapa vissa tankeväsen som blir högt levande fenomen. Som detta. Du får gärna be henne läsa det jag skrivit då jag tror att hon vet mycket väl vad jag skriver om. Du får gärna höra av dig mer kring detta om den skulle dyka upp igen och om detta är ett problem som din dotter haft tidigare utan att vilja tala om det så mycket.

Vad rädd om er och ta hand  om varandra och hör absolut av er igen om det är något mer du undrar över!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *