e jag knäpp eller?

Det känns som jag är iaktagen här hemma jätte ofta både när jag är ensam hemma och när jag inte är ensam. Kan de vara spöken? för vårt hus e nybyggt o vad jag har hört så spökar det ju inte i nybyggda hus men ändå känns det som om någon är här ganska ofta.

Hej Alexandra! Nej du är inte "knäpp".Visserligen är ditt hus nybyggt men det spelar ingen roll.Marken huset står på har ju funnits där ett längre tag så att säja…Och i bland dröjer sig andar av avlidna sig kvar på platser och när det plötsligt dyker upp ett hus mitt i allt så ser de ingen skillnad utan fortsätter traska runt på "sin mark".Men i ditt fall vill jag att du ska tänka över vilka möbler du har.Har du ärvda möbler?Loppis? för ibland kan andar fästa sig vid saker och möbler och på så sätt följa med.Och så tror jag det kan vara i ditt fall.Fundera på det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *