Ang Anden i Glaset

Jag håller med Kristian ang Anden i Glaset… Jag har själv gjort AiG många ggr, fast det är några år sen sist. Direkt efter första gången upplevde jag en massa konstigheter hemma hos mig, som jag aldrig upplevt tidigare. Senaste gången jag gjorde AiG var för ca 6 år sen, när min dotter låg & sov.Hon var då ca 4 år & vaknade & skrek panikslaget. Jag fick inte ur henne ett ord förrens dan efter, då berättde hon att det suttit en död kille på täcket.. & hur hon visste att han var död eller så, det vete katten.. När vi gjort AiG, så har vi frågat om oss själva & om de vi trodde var våra följeslagare.Vissa frågor var det ingen av oss som kunnat svaret på, ändå fick vi reda på att det stämde,på olika sätt. Jag känner själv att AiG är "snällare" än Quija Bord.. Den aktar jag mig för, verkligen… Men jag tycker inte att man ska pyssla med AiG efter mina upplevelser.

Inget svar, men dock läsbart för er alla…svar på frågan efter om detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *