En sån konstig dröm 3 (avslut)

kan du förklara vad du menar att han såg mitt inre ljus?och vad menas med att han följde med mig? och vad menas det med att han är en ljusvarelse?var det länge sen han dog?och har han följt mig länge?utan att jag har kännt av det?och vad fick honom att komma just när jag drömde?kan jag göra om detta och hjälpa andra att komma över till andra sidan?

Hej! Ska försöka förklara så bra jag kan men jag kan inte svaren på allt:) Detta är min tanke och min egen uppfattning och jag försöker inte påverka andra till att tro vad jag tror på. Du har en inre glöd och ljus och det är din själ som lyser. Han såg ditt ljus och drogs till din godhet. Han har följt dig ett tag och du har hjälpt honom över i dina drömmar utan att veta om det. Han kom till dig i dina drömmar för att det var det lättaste sättet för honom att nå dig. Du kommer säkert att få mer påhälsningar av dem som behöver hjälp över men detta kommer troligtvis att dröja då du behöver mogna och kunna se mer än du gör idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *