hemsöker dom mig?

lite mer info om mig. jag är 18 år och bor tillsammans med min pojkvän och djur i en lägenhet i Kumla (Örebro). jag har tidigare hållt på med massa aktiviteter/sporter men nu ägnar jag min tid åt skolan, familjen osv. en bra kontakt med min familj men min pappa har alkohol problem samt spelmissbruk och min mamma har en psykisk sjukdom. Alla tidigare ställen jag bott på har jag kännt av någonting, hört, det har försvunnit saker och jag har också sett saker vid något tillfälle. undrar ifall det finns någon som är med mig? kram!

Hej! Du har en guide i din närvaro och hon följer dig genom livet. Vad funderar du på att bli när du är färdigutbildad? Anledningen till att jag frågar är för att jag får upp barnängel( "ser" änglakort) och det betyder att de har valt ut dig till en jordängel ämnad för att skydda barn och föra deras talan. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *