en speciell vän

Hej! Finns en del personer i livet som gjort ett speciellt intryck som man aldrig någonsin glömmer…Den här killen som jag nu tänker på lärde jag känna för 12 år sedan..vi hade kontakt ett bra tag och jag trivdes så i hans sällskap…visst blev jag förälskad i honom också…Men vi tappade kontakten och jag har genom åren undrat vad han gör och hur det är med honom…hade en magkänsla av att ngt inte stod rätt till… En natt så drömde jag om att jag badade med honom i en sjö/hav och jag fick den där lyckokänslan som jag alltid fick ihop med honom…dagen efter gick jag och tänkte på drömmen hela dagen…jag kände i hela min kropp som att jag träffat honom på riktigt! Eftersom jag aldrig fick tag på honom kontaktade jag hans pappa…som berättade för mig att han drunknat 2003…dog av köldchock….jag blev chockad…och sen tänkte jag på drömmen ….jag förtod inte, kunde det varit en slump eller träffades vi på "riktigt"?! Jag har inte fått klarhet i om det var en olycka eller tanken har slagit mig att han tagit livet av sig…tror inte han mådde så bra….Vill veta om han har det bra där han är nu…han har en speciell plats i mitt hjärta….

Hej! Din vän var speciell och det är han fortfarande! Det som hände var att han kom till dig i din dröm för att låta dig veta att han hade en avsikt med detta. Han lämnade många frågor bakom sig men inte så många svar som man önskar. Han visar att han har kommit över och att han har det bra. Han visar att du har en plats i hans hjärta. Han hör dig när du pratar med honom. Kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *