En till fråga om lägenheten

Hej! Har skrivit till dig tidigare, med rubriken "Kärleken, kaninen och lägenheten". Ville bara undra en sak till: på sistone så har det blivit värre i vår lägenhet än vad det har varit innan. Du sa att det var ekon från gamla tider, men jag undrar bara om det fortfarande är det, eller om det är något mer som finns i vår lägenhet? Som kommit den senaste tiden? Jag känner stort obehag i hallen, känns nästan som att jag blir jagad mot ytterdörren ibland, och i vardagsrummet vill jag inte ens vistas ensam. Både pappa & jag har sett skuggor i hallen. I badrummet är det också läskigt, ser skuggor ur ögonvrån och ibland i spegeln, och en gång blev jag "flåsad" i örat . Hör konstiga ljud & dunsar från vardagsrummet när jag sitter i mitt rum, och mumlanden när jag försöker sova. Och ryckande i dörrhandtaget (det här kan givetvis vara någon ute i trapphuset, men vi har inget titthål så vi kan inte kolla efter). Känner mig iaktagen HELA TIDEN. Det konstiga är att de enda som verkar märka något av det här är jag och min pappa, ungefär som om att det är riktat mot oss!? Det känns som om att det är flera olika "spöken", ett som jag inte känner mig hotad av, och nåt annat som är obehagligt. Är det fortfarande samma sak? Tacksam för svar /Lovisa

Hej Lovisa! Det verkar som om de ekon som finns har tilltagit men det kan kännas så då ni börjar bli mer medvetna om dem.Det ni kan göra är att rena er lägenhet och skriver du till min mail skickar jag ett dokument till dig där ni får lite råd och hjälp hur ni ska göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *