En undran

Jag har varit med om något som jag inte för mitt liv kan förstå. Detta hände när jag var i skolåldern för ca 18 – 19 år sedan. När jag hade lagt mig i sängen och blundade för att försöka sova så ser jag i mitt inre hur en svart eller brun munk svävade fram från vår hall till mitt rum och ställde sig vid min säng. Jag försökte se hans ansikte, men måste ha fram manat något själv. Det som jag såg var gula strålkastarögon vilket gjorde mig livrädd och jag öppnade mina ögon. Naturligtvis så såg jag ingenting, men vägrade sova i mitt rum den natten. Dagen efter det så kände jag att jag var iakttagen lite här och där. Speciellt i skolan jag gick i. Jag skulle gå med några handdukar till tvättstugan och bara kände att hela rummet var fullt starka andar. På kvällen så kändes det som om vårt vardagsrum var uppdelad med ett glasmur i mitten. På min sida var det någon eller några som höll emot så inte det skulle rasa ner och på andra sidan så var jag iakttagen. Jag var tvungen att gå ut och där frågade jag vem det var och vad den ville mig. Det kändes som om någon flög ut ur mig. Vem var det som kunde få mig att vara så medial eller öppnade mina ögon för vad det nu var för något? Kan du hjälpa mig med denna undran så skulle jag vara dig ytterst tacksam. Jag är också väldigt nyfiken om jag ska eventuellt utbilda mig inom Reiki behandling. Är det något för mig? Eller ska jag försöka mig på något annat? Jag vill ju väldigt gärna hjälpa människor som har problem på ett eller annat sätt.

Hej! Munken är den som hjälpt dig och finns vid din sida nu. Att ögonen lyste gula var en fantasi som kom upp då du såg munken och detta blandat med tvivel osv osv. Reiki är en väg för dig att gå och du ska inte stanna där men du kommer att känna av vad du ska göra och fortsätta med. Du har mycket att lära säger munken men det är bara på gott..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *