Söker min guide

Hej Har gått en kurs där sista dagen ägnades åt att meditera fram sin guide/guider. Fick känslan av en närvaro under meditationen av en lång man med humor som satt brevid mig på en bänk. Frågade om hans namn och fick till svar en bokstav..H…Han satt där och sneglade och log bara. Kunde förnimma en känsla av att han besitter kunskaper som attraherar mig. Var detta min livsguide eller en person som finns i min närvaro just för tillfället nu när jag pluggar? Hur ska jag göra för att få kontakt med min guide? Tacksam för svar/Karin T

Hej Karin! Du kan fortsätta som du lärt dig vad gäller kontakt med din guide, jag tror inte vi har samma sätt men alla sätt är bra utom de dåliga så att säga. Han är din guide så gör som du lärde dig och du kommer att få bättre kontakt med honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *