En val – Fråga besvarad 2013-09-19

Hej,

Jag drömde härom natten att jag flöt mitt i ett hav. Min mamma var där också och så sa hon “titta ner” och jag tittade ner och såg en enorm val precis under mig. Jag sträckte ner benen och åkte med på den, men med kroppen över ytan. Jag vaknade och kände att det var en stark dröm med något “under ytan” (ha ha).

Idag kollade jag runt på internet på tarot-kortlekar och så kommer ett kort upp där någon åker fram över havet med fötterna på en val som är under ytan. Precis som i min dröm.

Jag känner att det är en väldigt tydlig bild men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det betyder. Men jag känner definitivt att det är någon som vill guida mig på något sätt.

Kan du se/känna vad det handlar om?

Tack!

Fråga besvarad 2013-09-19

Hej !

Jag känner att jag vill ge dig svar genom att ge dig citat och länkar till de sidor som jag kopierat dessa ord från. Det finns en tanke med allt jag kopierat och sänder till dig och jag hoppas att du tar dig tid att läsa igenom dessa länkar. De är på engelska men jag hoppas att du kan använda dig av goggle översättning för att översätta till svenska om du känner att det blir lättare att läsa.

Jag känner att detta är en dröm och en vision från dig själv till dig själv och du borde lyssna på vad din egen själ djupt innerst inom dig vill säja till dig…

Budskapet är kort och gott… :

“Följ vägen i ditt hjärta, eftersom detta är vägen till din själ”.

http://lisalyle.com/power-animal-of-the-week-whale/

Om du har först nyligen fått  valen som din kraftdjur genom en dröm eller en vision, märkte du kanske att vissa av dina ESP förmågor, särskilt av telepati, började öka dramatiskt. Om valen har varit din ande hjälpreda under ganska lång tid, är du troligen en generös person med angelägna humanitära intressen och en stark tro på de grundläggande moraliska läror som uttrycks i de flesta av världens religioner. 
Detta totem guide kommer att uppmuntra dig att fortsätta din andliga utveckling, och på samma gång, för att upprätthålla en god balans mellan ditt familjeliv och ditt ansvar på arbetsplatsen. 

I många sekter av Native visdom, är valen symboliserar början, skapandet av allt liv på jorden som vi känner den. Andra symboliska förslag att lägga till Val totem mening inkluderar:

  • Djupare Medvetenhet
  • Kosmiska Medvetande
  • Emotionell återfödelse och förståelse
  • Vårda och hängivenhet till gemenskapen
  • Värdering för skönhet, (speciellt sång och dans)
  • Vikten av balans (emotionell och annat)

http://www.whats-your-sign.com/whale-totem-meaning.html

 

Vidskepelse: att se en val är ett tecken på lycka, om det inte är på en plats där den inte har sett förut. Då är det ett tecken på motgång. Magisk attribut: havet, musik, långt liv, familj, vänner, förtroende. Utveckla psykiska och telepatiska förmågor. Använda ljud och musik för att balansera och läka. Lärande av ny magi. Arbeta med Element och magi.

Valen använder sonar för att lyssna på den omgivande miljön Valen kan vara ett tecken på perception och intuition. … använd din intuition för att lyssna på de situationer i ditt liv. Detta är ett tecken på att ansluta med dina instinkter, din kreativa intuition och dina psykiska uppfattningar.

http://spiritlodge.yuku.com/topic/890#.UjtuQ8YvW30

 

Medicine Cards: Whale 1
41 – Whale: Record Keeper

http://scottfoglesong.printandwebdesign.com/41-whale.pdf

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *