Framtid – Fråga besvarad 2013-09-19

Hej:
Är separerad för ett tag sedan.
Har träffat på en man som oxå är separerad sedan 2.5 år tillbaka.
Undrar om du ser om det kommer att bli ett seriöst förhållande
mellan oss?

Fråga besvarad 2013-09-19

Hej!

Jag brukar normalt inte vilja svara på denna typ av frågeställningar som har med direkta frågor att göra om kärlek och relationer och framtid därför att det inte är min andliga inriktning att svara på denna typ av frågor. Men sedan kommer det sådana tillfällen som i ditt fall då jag känner att jag faktiskt kan svara därför att svaret är så tydligt framför mig och jag kan inte förklara varför det blir så ibland.

Jag känner tydligt att denna man är vad man brukar kalla en “soulmate” och jag känner att ni två har känt varandra redan många gånger genom flera olika liv .Hur kan jag känna detta? Ja det är något jag känner från din energi signatur som du omger dig med både i din kropp och runt din kropp. Och där finner jag även denna mans energi som finns närvarande i ditt energilager i din själ som ger mig informationen om att ni har mötts förr.

Jag kan inte svara på var,när eller hur bara att jag känner att det kan vara så.

Därför känner jag att det kan vara så att det finns så kallade karmatiska saker mellan er som det är dags för att lösa i detta liv. Karma har oftast en negativ klang men så behöver det inte alls vara.! Karma kan också vara att det är dags att uppleva positiva saker i sitt nuvarande liv just för att man arbetat av det negativa.

Jag känner att det finns mycket goda förutsättningar att lyckas med ett varaktigt  förhållande med denna man…men…det kommer krävas en hel del arbete av er båda innan ni hittar rätt balans mellan er. Och att våga vara i ett förhållande även om man inte tänker lika i allt men… det man delar i tankar och åsikter är övervägande lika  för att det ska fungera och bli ett harmoniskt och lyckligt förhållande.

Jag känner att det inte finns någon anledning för dig att inte våga ta steget fullt ut i en relation med denna man.

Låt tiden ha sin gång och lär känna varandra som nära goda vänner först och resten kommer med tiden…

Sköt om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~We are all a little weird

and life is a little weird

and when we find someone whose weirdeness is compatible to ours

we join up with them and fall in to mutual weirdness

and call it LOVE~

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *