Sorgh – Fråga besvarad 2013-09-20

Hej, tack för svaret på min förra fråga 🙂 Nu undrar jag detta: Vem är min skyddsande? Kan det vara nån som kallar sig Sorg? MVH Camilla

Fråga ursprungligen insänd: 9 Sep, 2013 19:33

Fråga besvarad 2013-09-20

Hej Camilla!

Det är ganska intressant hur vi kan få till oss “namn” eller hur en guide eller någon vi har runt oss försöker att förmedla vem de är och ibland kan det som de förmedlar verkligen göra oss både skeptiska och gråhåriga…eller allmänt förvirrade då de inte alltid svarar på ett sådant sätt som vi människor tänker eller förväntar oss.

Du undrar om din skydds ande kallar sig “sorgh”.

Jag vill svara såhär…Både ja och nej.

Vem är “Sorgh”?

Jag ska berätta vad jag känner och ser så får du själv bedöma vad DU känner och ser är sant inom dig eller inte. Det är alltid DIN magkänsla som är viktigast och inte det jag svarar.

Det finns en ärkeängel nr 12 som är ängeln för planeten Saturnus och dagen Lördag. Hans namn är CASSIEL. Denna ärkeängel kallas för ” tårarnas och ensamhetens ängel som gråter över världens sorger och även hjälper till att hela dem”

Det beskrivs inom den angelologiska mytologin om änglar att detta är den ängeln som bär människors sorg i sitt hjärta.

När en människa genomgår en tung period i sitt liv eller känner sig liten och maktlös eller bara känner sig allmänt vilsen och sorgsen inombords så kan denna ängel dyka upp för att böra den människans tunga sorg och tårar.

Det finns  mytologiska berättelser kring denna ängel att han har varit med från skapelsens början och såg allt skapas ur kaos till att bli ljus och liv.

Denna ängel kan på grund av sina färger indigo/svart och attribut uppfattas som en “mörk ängel” och därför att han kopplas till kaos,innan “big bang”…om vi ska uttrycka oss så…men…det är enligt mytologin felaktig kristen tolkning då denna ängel representerar elementet jord, bly,tenn ,ursprung och tid innan tid .Och framförallt han är den ärkeängel som klarar av att bära alla världens sorger utan att själv bli “mörk” därför att det är hans uppgift enligt angelologi.

 

Detta är det svar jag känner att jag vill ge dig på din fråga och sedan ber jag dig följa din egen magkänsla. Det jag skriver behöver inte vara det som är “sant” utan jag vill att DU ska skaffa dig en egen uppfattning om allt jag skriver som svar.

Se även följande länkar:

Cassiel är en av ledarna, en av kraftänglarna, och Ängeln av tårar. Han ger oss balans i livet eftersom det alltid finns en paradox. Ljus, mörker ,glädje , sorg , varmt och kallt. Du kan inte uppskatta det ena utan det andra. Cassiel påminner dig om det som har varit bra och leder dig dit igen. Han hjälper dig att se saker i rätt perspektiv. Att bringa harmoni i livet gör att du ” är ” . Cassiels aura är kopparfärgad.

http://www.rozami.se/ny_sida/angelbubbles.html

http://energibalansering.weebly.com/cassiel.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Cassiel

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *