Ett tidigare liv?

Hej,jag hartidigare ställt frågor och fått mycket bra svar tack för det . Men nu undrar jag över ett tidigare liv,Det jag undrar är om jag har nått speciellt samband med sverige,för jag är grymt intresserad av svensk historia speciellt 1700-talets historia,nu skulle jag hemskt gärna vilja veta om namn,var jag bodde,yrke,hur jag dog,os.v tack på förhand Mvh Mattias

Hej! Det liv jag ser för dig är som notarie – advokat och detta i Sveriges huvfudstadt Stockholm. Ser dig födas i en mindre attraktiv del av Stockholm, många syskon, fattigdom men dina föräldrar var noga med att ni barn skulle få en skolning och bra framtid. Du lyckades studera och fick lärlingsplats som notarie och genom slit och tålamod slutade du som en ganska rik advokat. Du gifte dig rikt, fick flera barn som du såg till fick den uppfostran och skolning som du fick. Du gick bort av ålder och du somnade in lugnt med din familj vid din sida. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *