Vem är hos oss? – Fråga besvarad 2014-05-20

Hela familjen känner närvaro och utan anledning luktar det nypressad vitlök på toaletten helt plötsligt, och 3 minuter senare är doften helt borta.? En dag fick jag (mamman) oförklarliga fall av kraftlöshet och trodde jag skulle dö så vi ringde ambulans men de sa att alla värden såg bra ut!

Vad eller vem/vilka finns här?

Tack på förhand! Victoria

★ Fråga besvarad 2014-05-20
★ Fråga insänd 9 Juli 2013
Hej!
Jag hittade denna insända fråga från början av Juli förra året 2013 bland högen av obesvarade frågor.
Denna fråga skickades till Spökwebbens tidigare medium som besvarade på insända frågor till spökwebben innan jag började förra året. Jag känner att jag väljer att inte besvara denna frågeställning men jag vill publicera och visa att jag läst detta. Om du känner att du fortfarande har dessa fenomen eller något annat du undar över så är du givetvis ! välkommen att höra av dig/er igen till frågespalten!
Ta hand om er!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *