Familj -Fråga besvarad 2013-09-19

Hej,

Jag och min sambo har försökt att bli gravida i över ett år nu. Jag är 34 år och börjar känna mig stressad, speciellt som jag vill ha flera barn. Vi har undersökt oss och de har inte hittat något fel på oss. Vi ska genomgå IVF-behandling, men jag är livrädd att vi inte ska få barn. Kan du se om vi blir gravida? Och i så fall när?

Hoppas du har möjlighet att hjälpa mig:)

Med vänlig hälsning,
Karin

Fråga besvarad 2013-09-19

Hej Karin!

Jag kan förstå din oro kring detta eftersom jag känner att din önskan efter fler barn är stark. Jag önskar att jag kunde hjälpa dig att svara på detta men tyvärr känner jag att det inte är min andliga inriktning att besvara frågor som har just med hälsa,sjukdomar,graviditet att göra även om jag förstår att det är sådana saker som är just sådant som kan vara det som skapar oro och gör människor olyckliga och så söker man svar för att få några goda råd eller bara få lite tröst i sin oro.

Det är alltid svårt att sia eller se medialt kring människors framtid eftersom allt handlar om vilka val en människa gör och allt detta påverkas också av en människas tankar,känslor och inte bara av de val och handlingar man gör. Är det dessutom fler personer iblandade i en situation så blir det fler saker att ta hänsyn till då också den personen påverkar ett framtida händelseförlopp med sina känslor,tankar och val. Och det man kanske glömmer…även de valen vi inte gör påverkar också ett framtida händelseförlopp.

Därför skulle det bara kännas moraliskt fel av mig att skriva saker till dig  för att ge “råd och vägledning” kring något som jag faktiskt inte kan garantera att det blir som jag skriver. Jag vill inte ge en människa falska förhoppningar genom att sia om framtiden och definitivt inte när det gäller sådana här viktiga saker som är så livsbetydande som att ha en önskan efter barn. Det är nog med oro,smärta,sorg och stress ändå för dig av att vara i denna situation.

Det jag känner att jag kan skriva är dock att ibland skapar förväntan och oro i kroppen emotionella blockeringar och med emotionella blockeringar så pratar jag om känslor. Kroppens hormonsystem går hand i hand med våra känslor och den emotionella kroppen. Det jag känner att jag vill ge dig som råd är att släppa lite på förväntningarna och och istället för att hålla andan av all väntan och all förväntan…Ta ett djupt andetag och andas uuuuuuuuuuuuuut,

Våga lita på att din kropp har en fantastisk förmåga att återhämta sig och återställa sig och samla kraft och energi om du bara vågar släppa förväntningarna som istället skapar blockeringar och det gäller både dig och din man.

Våga ta dagen som den kommer och ta hand om dig själv och våga bara vara utan alla krav på dig själv.

När din kropp känner att du kan andas ut och slappna av så kommer även dina blockeringar i din emotionella kropp att släppa taget om dig och då blir det lättare för dina önskningar och tankar att manifesteras till verklighet.

Det är det svaret jag känner att jag kan ge dig Karin.

Ta hand om dig och …ANDAS.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

~Start everyday with new hope,

leave bad memories behind

and have faith for a better tomorrow.

Always belive that something wonderful is about to happen~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *