Farfar saknar sitt hus

Det jag ska berätta är inte jätteläskigt men det fick då mig att nästan börja gråta iaf. Jag bor i ett gammalt hus från 1933 som knarrar, knakar och är lite snett och vint men fint ändå. Innan min familj flyttade hit bodde min farfar här och han lämnade bokstavligt talat inte huset innan dom fick hämta honom på en bår. Det första som "hände" var att efter att min farfar gått bort på ett äldreboende så kände jag mig iakttagen, framförallt i källaren och mitt rum. Men jag tänkte inte mer på det och tyckte att det bara var inbillning. Tills den natten jag aldrig glömmer… Jag vaknade mitt i natten och tittade runt lite och så innan jag skulle försöka somna om då jag hörde steg uppför trappan, genom hallen och mot mitt rum! Stegen fortsatte ca. fem steg in i mitt rum innan dom slutade. Jag trodde hela tiden att det var pappa elr mamma som skulle upp och säga gonatt så klockan bara var tolv men jag såg ingen komma in genom dörren med stegen. Det har jag hört många gånger och om jag sover med öppen dörr så hör jag det. Min farfar hade samma sovrum som mig och sängen på precis samma ställe som mig och det kändes nästan som att han kom och skulle gå och lägga sig. Om ni vill ställa frågor elr så, så finns min sida Sundintjejen här på Spökwebben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *