Läskiga saker händer ofta i våran lägenhet

Jag och min syrra är väldigt känsliga för "övernaturliga" saker, en natt satt jag och kllade på anime (Japansk teknad serie) när jag kände en all han på min axel, jag vände mig om för att se vad det var och då var det en flygande vit arm som pekae mot en av mina ritade bilder som hängde på vägen, jag blev såklart rädd och fick tårar i ögonen, jag gick till pappa som sov… och väckte honom, han gick med mig in i rummet igen men det fanns igen där… Det ligger en gmmal tändsticksfabrik alldles i närheten som har brunnit några gånger och järnvägen ligger precis utanför så det kan vara något "offer" eller något annat från nån av dem ställena. Min syrra har också sett att en sjöman i gula regnkläder stå och titta på mig när jag har sovit, när han upptäckt att syrran tittade på honom stirrade han på henne och log och tonade bort i tomma intet… Ibland när jag sitter och gråter så är dt någon/något som kramar om mig, klappar mig på axeln eller smeker mg på mitt huvud för att få mig att sluta gråta, vad det än är så vill det mig nog inget illa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *