Finns det någon där????

Hej Jag har en 3-årig dotter som vid flera tillfällen sagt att det finns en dum pojke hemma hos oss, jag har inte tänkt så mycket på det förren nu. Hon har nu i flera dagar vägrat sova i sin säng, hon vill inte ens vara i sitt rum kvällstid för det finns en dum pojke där inne. Hon gråter hysteriskt om vi säger att hon ska lägga sig i sin säng, hon skakar och skriker och är otröstlig. Hon talar om för oss att han ligger i hennes säng och att han är dum. Jag har sökt svar på webben men vet inte riktigt vad jag ska söka på, jag hittade den här sidan så det kan ju inte skada att skicka iväg en fundering på detta, jag vet att barn är mer öppna för detta än vad vi vuxna är. Jag vet inte vad jag ska göra, vet du/ni??????

Hej! Pojken finns kvar han har inte gått över. Han var bortskämd pojke som fick som han ville men innerst inne var han ledsen då han blev uppfostrad av guvernanter mfl. Tala om för pojken att ni bor där inte han. Hans föräldrar saknar och letar efter honom men han måste gå över för att finna dem. Lyckas ni inte hör av er så ska jag försöka hjälpa er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *