finns det något här

hej igen nu har jag tagit reda på lite mer om på gården vi bor på!! ilingatorp köpte min sambos mamma anita seve o morfar hening nilsson 1986 av ett syskonpar som hette gerd och robert o deras pappa köpte gården 1846 av torsås första lärare som jag inte kan namnet på han hade 13 barn !!! jag vet också att dom hade en kyrkbrunn här där dom vattnade hästarna förr det står ett gammalt boningshus kvar på gården som är byggt 1924 av roberts far som ska försöka renovera upp där inne ha grannen vår sätt en gestallt flera gånger !!! hoppas detta kan vara till hjälp mvh emelie!!!

Hej Emelie! Kommer inte ihåg din ursprungsfråga så jag svarar som jag tror jag ska:). Det går en stig eller en mindre väg genom huset en väg som användes flitigt av både människor och djur och dessa går fortfarande där.Ser en dräng som for illa på en gård i närheten eller där ni bor. Han gömde sig ofta i ladan för att slippa få stryk av sin bonde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *