hoppas på svar.

Hej Jag undra om en sak och undra om du kan hjälpa mig.Det är så här att jag miste min pappa för 2år sedan. Och ett tag efter så försvan hans ena kamera som han gillade. Och nu har hans änka varit hos en media och frågat om hon kan hjälpa till och kanske kan siga om någon har varit och tagigt kamran hos henne. Hon hade städ hjälp hos sig och efter det försvan den. Så hon frågade mediumet och hon kunnde siga något om kameran och då sa hon att den är hos någon som har den på sin arm och namnen börjar på S eller R och den har nog tagigt den. Men vi kan inte komma på vem det kan vara.Mediumet sa också att det vad en kvinna som hade mörkt lokigt långt hår som kan ha kameran. så jag undra nu om du kanske kan hjälpa mig och säga om den är stulen eller vad den är.Kameran vad svart och fin och dyr. Hoppas du kan svara på detta. Tack i förhand J

Hej J! Vill egentligen inte gå in på andras områden men det ser ut som om den blev stulen och såld till en kvinna. Efterlys den via radio och tidning så kan det komma fram info men lite osäker. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *