finns han här? (svar)

Skrev till dig och fick svar, så nu svarar jag igen. finns han här? Datum: 2010-04-12 Från: Erica Fråga Hej! jag skrev till dig för ett tag sedan och undrade om min pappa som tog livet av sig för ungefär 1½ år sedan, så svarade du att han var vid mig och ville prata med mig men visste inte hur han skulle göra. Jag undrar då om han fortfarande är vid mig eller om han gått "vidare" & isåfall om det är något han vill få fram som jag inte förstår eller vill säga eller liknande för jag har haft väldigt underliga drömmar på sistonde. Och om du kan beskriva honom lite så jag vet att det är honom. Tack på förhand 🙂 >> Svar på frågan Hej! Jag ser en man vid din sida men jag kan inte säga om det är din far el inte. Han är medellång, mörkbrunt hår som blänker lite som mörk koppar i ljus. Smal kroppsbyggnad, jeans, rutig skjorta/skogshuggar skjorta sas. Trätofflor eller gympaskor. Sen har du en man vid din sida som är lite längre, inte stor men inte smal heller, ljust hår mot det mellanmörka. Känner du igen någon av dem innan jag går vidare? Nästa fråga: Det kan vara min pappa & min farmors far för det låter precis som om du beskriver dem.. Och min farmors far dog för rätt så många år sedan, vet inte exakt när. Så har dem något som de vill säga eller dem bara kollar till mig? Och är det någon av dem som kollar på mig när jag sover? det kanske låter konstigt men jag får en stark känsla av att någon står vid fotändan av sängen och kollar på mig så då brukar jag tänka "snälla, det är obehagligt när du kollar på mig" så försvinner det nästan direkt. Eller är det bara en känsla jag har?

Hej! Det är din pappa som tittar till dig när du sover och han vill dig inget illa! Nästa gång han kommer fråga honom vad han vill, vad han vill ha sagt och det känns som om han behöver veta att du inte ratar honom ! Fråga honom och han kommer att svara dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *