Flytta eller inte?

Hejsan. Har bott i min nya lägenhet nu i ca ett år. I början av mitt boende var ofta många av skåpsdörrarna i hallen öppna när jag vaknade på morgonen. Vissa klädesplagg låg utkastade på golvet. Har kontrollerat redan, kläderna har ingen som helst koppling till varandra. Anhöriga o kompisar sa att jag gick i sömnen men vet sj att jag aldrig gjort det tidigare. Ett par månader efter var det ganska lungt, det avtog lite. Nu har det dragit igång igen efter att min flickvänn flyttat in. TV:n slås på och av. Lampor tänts mitt i natten, oftast en stund efter att vi lagt oss, o fortfarande är vakna.(lampan i sovrummet är dimmer, vilket betyder att man måste med bra kraft dra dimmerknappen 180 grader,typ) till det starkaste ljuset. Känner mig frusen och "illamående" när ja e sj hemma. Jag känner mig även hela tiden iakttagen, framförallt från hallen, nattetid och morgontid. Flickvännen har bott här sedan nyårsskiftet, och har funderingar på att flytta hem igen eller tvinga mig o flytta med henne till något nytt. En tid innan situationen med lampan, har det hänt liknande saker när hon är hemma sj, då ja jobbar natt mycket. Hon sover hemma nu hos förädrar, pga allt detta, och tar allt mycket personligt. Grejen e den att jag vill inte flytta, trivs här och vet att dessa saker inte är onda. Men känns ändå olustigt. Vill sen säga att jag varit med om dessa saker tidigare när jag bodde hemma hos mina föräldrar. Jag känner nästan samma saker i min nya lägenhet som hemma hos mor o far. Så det jag undrar lite är om, man på något sätt kan dra med sig något från tidigare bostad eller om allt detta är något nytt, eller att jag blivit knäpp =) Kan jag lösa detta på något sätt eller ska jag flytta, för damens skull =) . Tack på förhand. MvH Magnus

Hej Magnus! Jag har försökt få en länkt till denna ande men den vägrar framträda och är mycket frustrerad och irriterad och svartsjuk!Det som blir förvirrat är att jag blir väldigt osäker på om det är en eller om det är två då jag ena stunden får känslan av en kvinnlig ande och i nästa stund en manlig och en konflikt. Det verkar hursomhelst pågå ett svartsjuke drama som riktar sig både andar emellan som mot dig.Väldigt snurrigt för min egen del så hur kunna göra det tydligt för dig???… Innan du tar till så drastiska åtgärder som att flytta borde du be ett medium komma hem till dig och reda ut vad som försegår hemma hos dig egentligen!Denne kan säkerligen hjälpa dig att få lugn och ro! Ibland är det betydligt lättare att som medium vara på plats och känna in vad som försigår då besvärliga andar har en förmåga att vägra träda fram och inte är speciellt sammarbetsvilliga att hjälpa till. Men du är varken knäpp eller inbillar dig. De känslorna du beskriver, att du upplever med frusenhet och illamående blir ett resulat av att andarna/anden är väldigt intensiv i sina egna känslor och detta påverkar dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *