konstig fråga!

Hej! Till detta inlägget använder jag en familjemedlems hotmail o namn pga att jag inte vill att vänenr ska veta att jag har sånna här konstiga tankar! Hoppas du ändå kans e vad det är som händer. saken är den att jag har börjat känna att jag kommer att dö innan sommaren är slut. jag vet de låter hemskt men de känns verkligen så. De känns som att de finns inget för mig fram till hösten, kan de va att något annan kommer hända? eller är detta en konstig tanke orsakad av något annat? du ahr sagt att jag ahr andar hemma hos mig, har de fått mig att tänka så? elelr vad händer? kan människor känna av att de ka dö inom en snar framtid? Tacksam för svar snabbt! mvh "linnea"

Hej! Denna fråga är nu besvarad under din nyaste frågeställning där du använde ditt namn. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *