förra liv

Hejsan. Hela mitt liv har jag haft en känsla av att det är något som fattas eller att det är något jag bör jag. Jag har ingen aning om varför jag känner så. Det känns som det sitter väldigt djupt in i själen. Visa stunder kommer känslan fram. Det känns som det är något från mitt förra liv.. Har du någon aning kanske? Sedan så brukar jag prata väldigt mycket i sömnen. En gång har jag pratat ett annat språk min vän tror det var tyska. Sedan har jag sagt olika namn…som jag inte ens känner någon som heter så.. Även har jag en stor rädsla för mörker. Tror du att allt kan hänga ihop? Tacksam för alla svar Andrea p

Hej Andrea P! Du har en hel del från ett annat liv som dyker upp och du skulle behöva prata med någon som håller på med just detta. Det går inte att ta det här då det tar tid osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *