Söker svar på många frågor…

Hej! Jag vet att du börjar bli trött på mina frågor, men jag måste ha svar på min tidigare fråga om fosterbarn. Snälla, snälla, säg vad du tror… Och hur var det när min man/Gud visste att min mans morbror hade gjort en smörgås till mig hos min mans mormor. Varken mormodern eller morbrodern hade talat med min man, men han visste det ändå. Min fråga kommer låta töntig och naiv, men jag söker Gud just nu, så var det Gud som visste det? Har varit i kyrkan nu till påsk, försöker få Djävulen bort ur mitt liv. Kommer det att lyckas? Glad påsk, förövrigt! Y

Hej Y! Det som hände med din man ser jag som lite tillfälligheter men han bryr jag mig inte om… Du kan finna din Gud och din sanning i kyrkan eller där du känner dig trygg. Har du pratat med någon om just detta? Att prata med en präst eller någon som är knuten till kyrkan kan leda dig in på din väg. Lycka till och se till dig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *