Förra livet, framtiden – Fråga besvarad 2014-05-20

Hej!

Jag undrar om mitt förra liv? Vad var jag vad jobbade jag som? Hur jag dog i mina förra liv? Och så undrar jag om min framtid? Hur den ser ut?

★Fråga besvarad 2014-05-20
★Fråga insänd 19 Juli 2013
Hej!
Jag förstår att detta är frågor om dig själv som du är nyfiken över och känner att det skulle vara intressant att få svar på. Jag hittade dessa frågor bland de obesvarade frågorna som du skickade till spökwebbens tidigare medium i mitten av Juli förra året 2013. Jag känner att om jag ska kunna hjälpa dig med detta så behöver jag be dig att skicka in dina frågor igen men att du i tanken riktar dem till mig EeWee. Det beror på att jag behöver känna din energi för att kunna hjälpa dig och när du skickat din fråga till ett annat medium så blir det svårare för mig att följa energin som alltid följer med mellan raderna.
Jag bara berättar lite hur det fungerar för mig 😉

Du är mycket varmt  välkommen att skicka in dina tankar och funderingar igen så ska vi se om jag kan hjälpa dig. Jag publicerar denna insända fråga för att visa dig att jag har läst din fråga även om jag nu väljer att inte besvara den på det sättet du önskar.
Ta hand om dig!

~Start everyday with new hope, leave bad memories behind
and have faith for a better tomorrow~
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *