Orolig för min vän- Fråga besvarad 2014-05-20

Hej!

Min vän hade åkt in till stan och slumrat till i bilen, när hon vaknade tittade hon på klockan och sedan ut genom fönstret. Hon såg skepnaden av en man som bar en stor säck med någonting i. Senare fick hon reda på att hennes gammelfarmor hade dött. Nu till det som oroar mig: Hennes gammelfarmor hade dött på samma klockslag hon hade vaknat och sett mannen! Vill han henne något ont? Och vem var han?

★Fråga besvarad 2014-05-20
★Fråga insänd 22 Juli 2013
Hej!
Du har många funderingar som du skickade in till spökwebbens tidigare medium. Jag hittade din insända fråga bland de obesvarade insända frågorna från förra året i slutet av Juli 2013.
Om du känner att detta är frågor du fortfarande önskar svar kring så skulle jag vilja be dig att skicka in en ny sammanfattning och rikta frågan till mig EeWee. När du skickade denna fråga så var den riktad till tidigare medium och det gör det svårare för mig att kunna ge dig ett bra svar. Jag behöver känna att frågan är riktad till mig så jag kan känna din energi och hjälpa dig på bästa sätt. Jag publicerar din inskickade fråga från förra året för att visa att den nu är läst.
Du är mycket välkommen att höra av dig igen om du känner behov av det!

Sköt om dig!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *