Kompis – Fråga besvarad 2014-05-20

Hej!

En kill kompis dog förra månaden.. Patrik hette han. Jag vill bara veta hur han har det? vi saknar honom är på jorden!! Tacksam för svar!

★Fråga besvarad 2014-05-20
★Fråga insänd 13 Juli 2013
Hej!
Du skickade denna fråga förra året i  Juli till Spökwebbens tidigare medium. Jag hittade den bland de äldre obesvarade frågorna. Jag känner att jag nog väljer att inte besvara denna fråga då den inte riktats till mig och det gör en viss skillnad i den energi jag behöver från dig för att kunna besvara en fråga som är så viktig och betydelsefull fundering som detta är för dig. Jag vill inte ge svar som inte blir bra eller känns bra eller svar som inte gör att DU känner dig bättre till mods och känner att du fått de svar du behöver.
Om du känner att detta är något du fortfarande funderar över så är du välkommen att höra av dig till mig och jag får ny energi  från dig att följa som ger bättre resultat .

Jag publicerar denna insända fråga för att visa dig att jag har läst den.
Sköt om dig!
~Sometimes a hug is all you need to make you feel better~

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *