Förstår inte -Fråga besvarad 2014-02-14

Kan du titta på relationen jag lämnade för några månader sen. Den har under åren vi hade tillsammans känts ganska osäker och rätt oseriös med opålitlighet och svek som jag känt.

Det verkar som han träffat nån ny nu och själv känner jag mig ensam fast jag var den som försökte vara förstående så känns det ändå som att jag är den som ska behöva älta och tänker tillbaka medan han kan gå vidare lätt. Jag tycker det borde gå lättare att komma vidare eftersom relationen såg ut som den gjorde.

Varför träffades vi överhuvudtaget?
Vad tänker han nu?
Om hur länge kommer det kännas lättare?

★  Fråga besvarad 2014-02-14

Hej!

Jag vill att du ska veta att jag kan känna din smärta och alla de blandade känslorna som rasar inom dig och lämnar avtryck i dina aura och runt dig i dina energier. Alla dessa känslor och tankar som mal runt runt och runt igen …för att lugna ner sig för en stund och allt känns lugnt och stilla och du får kontroll på dina tankar och känslor och så plötsligt dyker det upp en ny tanke,en frågan en fundering och så kommer sorgen… igen. Och jag kan uppfatta dina känslor av att du är mest sårad över att han verkar “ha det så lätt för sig” och din fråga som gör mest ont i mig när jag känner av dig är “var jag inte värd något alls?” ” betydde jag inget alls för honom?” och DÄR kommer sedan smärtan…igen… och det knyter sig  i mitt hjärta. Så ja, jag kan känna din smärta.

Kära medmänniska…jag förstår din sorg och jag förstår din smärta och jag förstår varför du känner din sorg och jag känner också varför du har så svårt att släppa honom och gå vidare.. Jag kan beskriva hela ditt känsloregister och din sorg smärta med några få ord…” känslan av att ha varit betydelse lös” ,” känslan av att ha gett och gett och gett och försökt och försökt och försökt  och kämpat ” MEST svider det för dig att att du känner detta att – medan du går omkring och ältar och mår dåligt så verkar han ha gått vidare i sitt liv.

Jag känner såhär.

Det skulle inte hjälpa dig alls att må bättre om jag medialt försöker gräva i hans huvud  vad han tänker eller gå igenom en analys över varför det är som det är. Jag tror och känner att du redan vet varför det blev som det blev och är som det är.

Jag har ett citat som svar på din fråga varför ni har träffats:

~One day you ´ll find someone who shows you why it never worked out with someone else~

Allt handlar om lärdomar i livet och alla möten vi har i livet med varenda människa händer därför att det  är något vi ska lära oss om varandra och om oss själva.

Jag vill att du ska ta till dig när jag skriver… Det finns ingen anledning för dig att älta detta med honom mer… du är för bra för det! och den dagen du släpper honom från dina tankar då !!!är du redo för den  man som ska komma in i ditt liv och skänka dig kärlek och glädje på rätt sätt och som ser dig för den du är och ser dig som en perfekt varelse ! 😉

 

Du har just lärt dig vilken relation du INTE VILL HA! och vilken relation DU INTE FÖRTJÄNAR som den fina kvinna du är!

Han förtjänar inte dig.

Du förtjänar något betydligt bättre än det han kunde ge dig.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Sometimes you just gotta be your own hero and save your own little heart.

Because sometimes,the people you can´t actually live without can actually live without you~

 

~♥ ~

 

~Take risks

If you win,you will be happy

If you lose,you will be wise~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *