Tv – Fråga besvarad 2014-02-14

Hej
Måste fråga en sak.
I Fredags när jag kom hem skulle jag bädda rent i min dotters säng.
Bakom mig i fönstret står hennes lilla tv och fjärrkontrollen låg på en bandspelare bredvid.
Helt plötsligt när jag står och grejar med täcket SÄTTS TV PÅ av sig självt.!!!!!!!!!!!!!!!
Snälla vad vad det som satte på den???
Måste få veta

Kram Madelaine

 

★  Fråga besvarad 2014-02-14

Hej!

Jag har försökt att känna in om det är någon ande eller spöke som ligger bakom det fenomenet som du berättar men…jag kan faktiskt inte känna något kring detta. Så jag kan med andra ord inte svara på varför tv n sattes på.  Jag har varit med om flera tillfällen då tv n eller radio har satts på utan att jag känt att det varit någon ande som varit inblandad eller att det ens har med något övernaturligt att göra. Det elektriska är så känsligt i sig att det inte är något så kallat säkert kort eller ens bevis för andlig närvaro.

Jo det är känt bland mediala att andar och spöken har en förkärlek till att mixtra med tekniska saker eller elektriska saker men…nu för tiden är det  så mycket störningar överallt i etern, som kan påverka och skapa  alla möjliga konstiga effekter  på teknisk utrustning som gör att tex en radio plötsligt sätts på eller att en tv sätt på eller att telefonen ringer och ingen är där men … inget av detta är längre så kallade säkert bevis för  att det är ett övernaturligt fenomen eller att ett  litet litet spöke ens varit i närheten…

Jag känner att jag måste skriva detta då vi människor gärna vill tro att: så fort tv eller radion slår igång av sig själv ja…..då har vi ett besök av ett spöke…

så behöver det alltså inte alls vara även om det är mer spännande OM det är spöken som orsakat fenomenet 😉

Men du kan nog andas ut… Jag kan inte svara på vad som hände eller varför men jag kan faktiskt inte känna något övernaturligt kopplat till detta,inte den här gången. 

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *