Min lägenhet – Fråga besvarad 2014-02-14

Hejsan.
Jag undrar vad som händer i min lägenhet. Jag är till åren kommen och trött för omgivningen är krävande så jag brukar sitta och slumra till i stora rummet och vaknar efter en stund av att jag pratar högt med någon/några.
Vem eller vilka är det och vad vill de, tycker detta är mycket obehagligt och vill veta vad det är frågan om.

Tack på förhand.

MVH

Siv

Fråga besvarad 2014-02-14

Hej Siv!

Jag känner att du inte ska oroa dig för det du upplever. Jag kan uppfatta från dig att när du tar dig en tupplur för att vila så är din hjärna fortfarande väldigt aktiv och det pågår mycket aktivitet i din hjärna även i vilotillstånd eller när du somnar. Jag kan uppfatta att du när du vilar under dagtid har väldigt lätt för att komma i ett sådant avslappnat tillstånd att din kropp gärna vill ge sig av på en astral resa och detta kan du uppleva som kraftiga ljud eller dunsar som du blir väckt av eller att det börjar gnissla högt och det kan låta som ljudet kommer utifrån dig själv men det är alltså din egen astralkropp du upplever som liksom gnuggar sig mot din fysiska kropp och vill ut och fara… Lite som krita mot griffeltavla…samma ljud känsla kan uppstå när detta fenomen händer.

Och jag kan även uppfatta att du i din inre ande och själ är mycket aktiv, så det du uppfattar som röster eller att du vaknar av att du själv talar med någon…Det gör du…

…Du är en mycket klok själ inom dig som är medveten om allt som händer och sker runt dig och du är i din själ och ande medveten om de andar och väsen som finns runt dig och när du vilar så blir detta mer  tydligt och din inre ande/själ passar på att göra lite ”andligt arbete” och pratar med närvarande andar och energier som kan finnas runt dig och känner dig väl och du kan även när du vilar fånga upp andra energier som finns där du är och så passar de på att tala dig  när du vilar. De jag kan känna är de som gärna tar kontakt med dig är dina egna guider och även andar som har “vägarna förbi”. De verkar helt enkelt tycka du är en trevlig själ att stanna till och prata med. Jag kan inte känna någon form av sk obehaglig närvaro där du bor utan allt verkar handla om att du är väldigt mottaglig för andevärlden och andevärlden pratar gärna med dig Siv. 😉

När vi vilar är vi som mest av slappnade och som mest mottagliga och under dagen när vi inte kommer ner i samma djupsömn utan befinner oss i mer meditativ vila så ökar det ännu mer för samtal med andeväsen runt oss.

Siv… Jag känner att det finns inget att oroa sig för och allt är som det ska med dig. Jag kan förstå om du kan uppleva obehag av att vakna av att höra dig prata med någon och känna känslan av att du faktiskt pratat med någon eller något. Försök att släppa denna oro utan se dig själv som en andlig varelse som har en själslig kommunikation med andra andeväsen runt dig och att allt är som det ska.

Du är medial. 😉

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *