Vad händer hemma hos oss?-Fråga besvarad 2014-02-13

Hej
Vi bor i en källarlägenhet i ett hus från sekelskiftet dit vi flyttade i våras. Efter sommaren har det börjat hända lite konstiga saker.Det mest påtagliga är en lampa som började lysa mitt i natten, kylskåpet stänger av sig då och då, ALLTID nattetid, dörrar som låter som att de öppnas och stängs fast ingen är där och igår så eskalerade det hela ganska mycket: först välte en påse med grejer som stod på golvet lutad mot en vägg i köket när ingen var där, så att grejerna flög ut över hela köksgolvet, inatt hände sedan något med båda våra väckarklockor, den ena stängdes av och den andra ställdes tillbaka en timme.

På morgonen när vi pratade om det så sa min sambo lite på skämt att vi kanske har en inneboende och i exakt det ögonblicket hör vi som lätta fotsteg, som ett barn eller som någon som smög. Det lät så verkligt att vi faktiskt letade igenom hela lägenheten innan vi gick hemifrån men ingen var där…

Jag upplever att de här sakerna har börjat hända oftare sedan jag blev gravid och just idag ska vi på vårt första ultraljud och jag kan inte låta bli att tänka att det finns ett samband. Så, är det jag som drar för stora växlar på det här eller händer där verkligen något?

Fråga besvarad 2014-02-13

Hej!

När jag läser igenom det du skriver så känner jag att jag kan bekräfta att det inte är någon inbillning utan att det finns en mycket speciell närvaro i ert hem som är kopplat till det ofödda barnet som du bär inom dig. Den ni känner av är barnets skydds ängel som redan har börjat ge sig till känna och som sedan kommer att följa ditt ofödda barn som hennes guide under livets gång. Så du har rätt i att det finns en sådan koppling. Som moder brukar man ofta känna sådant inom sig.

Men sedan så känner jag att det även finns annan närvaro i huset som är kopplat till en yngre flicka i ca 11 års åldern och hon har sekelskifts kläder och flätor och ger mig namnet Erika. Hon var en kökspiga i det huset och hon berättar att hon brukade sova i en träsoffa mot väggen under fönstret i köket efter den längre väggen som har ett fönster som man kan sitta och se ut mot en trädgård. På den tiden fanns det tydligen äppelträd och om jag förstår saken så ska de här äppelträden ha funnits kvar ända fram till detta år tionde innan någon bestämde sig för att de var dags att ta bort dem för gott.

Hon är platsbunden till huset och det verkar som att även tidigare ägare har känt av hennes närvaro. Hon höll mest till i köket och brukade sitta och titta ut genom fönstret på nätterna och hade svårt att sova och drömde om en bättre framtid. Jag förstår att hon var medial och att hon dog ung. Något med lungorna. Möjligt att hon avled  av hög feber på grund av inflammation i lungorna och hosta och hon dog i köket i den kök soffan av trä hon visar mig. Det verkar som att denna kök soffa också fanns kvar länge i huset och det verkar som att denna kök soffa kan finnas kvar i huset någonstans förvarad. Flickan är bunden till huset och kök soffan.

Hon är en vänlig ande och lite gladlynt och har känt att du är gravid och ser fram emot att det ska komma barn till huset och familjen. Hon ser  fram emot födelse och liv. Om du känner att detta är en ande som du inte vill ha kvar i huset så kanske du bör be ett medium komma hem till er och hjälpa henne till andra sidan men… faktum är att jag tycker om denna flicka och om jag hade bott i huset så hade jag låtit henne stanna…och istället få vara lite av skyddsande till barnet och till hela familjen.

Så nej det ni har upplevt har inte varit inbillning.;)

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *