Försvunna pengar-Fråga besvarad 2013-11-11

Hej!

Jag heter Olivia och jag bor i Blekinge. Senast denna morgon så har det försvunnit pengar ur mammas plånbok, och vi vet inte vem det är. Jag bor med min bror och min mamma, och varken min bror eller jag har tagit några pengar, just nu rör det sig om 200kr.

Det har länge varit problem med försvunna pengar och varken min bror eller jag är rätt så trötta på att bli anklagade. Det har försvunnit pengar innan men även då har alla nekat. Vi har haft spökerier i vårt gamla hus, men då var det bara steg på vinden och ingenting som försvann vad jag minns.

Det hade varit till stor hjälp att få veta vad det är som lurar, eller om det kanske är min bror?

Eller kanske till och med min mamma, högst osannolikt. Säg till om ni behöver veta mer, Med vänlig hälsning, Olivia.

★ Fråga besvarad 2013-11-11

Hej Olivia! och jag måste säja att jag säja att din fråga är lite annorlunda 🙂 men jag förstår att detta måste vara något som nu blivit ett problem då jag känner en viss irritation och frustration mellan raderna. Vem är tjuven som tar pengar ur plånboken titt som tätt? undrar du.

Detta är lite knepigt för jag kan inte känna att det varken är du,din bror eller din mamma som är de som regelbundet tar pengar så de “försvinner”. Jag förstår vad du menar…ibland kan det vara så att din mamma kanske varit tankspridd och handlat och inte har 100 procent koll på hur mycket det gick åt och anser att det borde finnas mer i plånboken än vad det finns och så ligger det nära till hands att bli arg på de i familjen så det bara ” måste vara någon” i familjen..,Ja din mamma kan glömma ibland men… nej det är inte hon,eller du eller din bror som är skyldig till att pengar försvinner ur din mammas plånbok.

Jag skulle nog råda henne att förvara pengarna på en annan plats och aldrig ha dem liggandes framme eller öppet eller om tex du och din bror har kompisar hemma hos er och ni till exempel behöver pengar av din mamma så ett tips…var mer försiktig och noggrann med att inte visa för någon av era vänner var familjens pengar förvaras och inte heller era egna pengar för den delen.

Jag ser fotspår och kan följa fotspår och känner ett hjärta som slår och spöken har inga hjärtan som slår. Mitt råd är att från och med du läser detta tala om för din mamma att lägga pengarna på ett nytt ställe och att ni alla blir mer försiktiga.

Jag kan inte komma med någon beskrivning av denna person men ibland måste man vara uppmärksam även mot sina vänner och kompisar.

Det är det svaret jag kan ge och om ni är mer uppmärksamma kring detta så förvånar det mig inte om detta kommer upphöra och till och med att personen kan komma att avslöja sig av ett misstag.

Ta hand om er!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *