Förvirrad 4

Skriver återigen till dig eftersom jag inte får någon rätsida på mina tankar. Känslorna för den nya killen växte sig bara större och vi spenderade sommaren tillsammans. Men en natt kom vi till den punkten att de var dags att prata om vad vi känner. Det sluta med att han med tårar i ögonen gjorde slut. Jag känner mig tom och ledsen men kan samtidigt inte komma över hur osäkert det lät. Det kändes som han tvinga sig själv att säga det. Snälla kan du hjälpa mig se om han har några känslor för mig? Kommer han ångra sitt beslut och höra av sig?

Hej! Han har känslor för dig men jag vet inte om det är avståndet mellan er som gjorde att han gjorde slut. Han kommer inte att höra av sig på ett tag men låt det gå då framtiden rör sig! Du har svårt att gå vidare då ni inte redde ut allt men försök få det ur dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *