Glasbit och katt

Hej Evy! Hoppas du mått gott under sommaren! För ca 6mån-1år sedan så hade jag sönder ett glas, städade bort allt och satte mig sedan vid min bärbara som då stod på köksbordet. Gick sedan därifrån och när jag kom tillbaka efter en kort stund låg en glasbit precis till höger om datorn. Jag hade omöjligt kunnat missa den när jag satt där innan, det var som att någon hade lagt den där, vem och varför? Sen har jag en väldigt undrande fråga om min honkatt på 3år, får en känsla av att hon inte riktigt mår bra och inte är tillfreds, är väldigt orolig. Kan du se vad felet är? Många soliga kramar Sofia

Hej Sofia! Skärvan lades dit av en kvinna i 70 årsåldern. Tror hon är släkt med dig på din pappas sida! Har du ett foto på din katt? Kan du isf skicka den till min mail? Skriv vad det gäller och skicka fotot så ska jag försöka läsa av henne! Kram tillbax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *