frågor om livet!

Hej! Jag har väl egentligen många frågor men jag väljer att skriva ett fåtal. 1. Kommer jag och min sambo få något gemensamt barn? jag har ett barn sen tidigare, och vi har försökt ett tag nu, men det händer ingenting, jag börjar tappa hoppet, så kan du se om det kommer en liten guldklimp till oss snart? 2. kommer det gå bra för mig i skolan så att jag sedan får ett jobb, eller kommer jag gå som arbetslös länge? 3. kommer vi någonsin kunna köpa vårat "drömhus" och leva vårat liv ute på landet, som vi så gärna vill? 4. Är jag medial? ibland känns det som att jag bara behöver sluta vara så rädd så skulle jag se och höra den andra sidan, är det så eller bara inbillning? 🙂 Hoppas du kan hjälpa mig med mina frågor, för just nu börjar allt kännas så hopplöst. tack på förhand!

Hej! Jag börjar med att svara på dina frågor i den ordning du ställt dem. 1. Jag ser en liten knodd men det kan ta tid men ni blir inte "lottlösa". 2. Det går bra för dig i skolan men det ser ut som om du kompletterar vissa ämnen och du blir inte arbetslös länge efter examen- ser nästan ut som om du får jobb innan du är klar. 3. Detta är en dröm som inte är omöjlig men ni får jobba lite mer för att uppnå det men kom ihåg att ingenting är omöjligt! 4. Alla är mediala i grunden och du är inget undantag. Du har två vägar att gå- stänga dig pga rädsla och inte se något eller öppna dig och se. Ljus till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *