Krossad tillit och respekt??

Hej Efter många svek från kollegor på jobbet har jag tröttnat totalt. Människor som man trodde att man kunde lita på som man trodde kunde hålla tyst har visat sig vara helt fel. Tyvär får man vakta sin tunga idag för att det inte ska vändas mot en rätt var det är. Det är så mycket intrigerande på jobbet att man blir mörkrädd : ( En vän för mig är någon som kan hålla tyst om det man berättar i förtroende och inte sprider det vidare men det verkar ont om sådana vänner idag???Jag känner mig väldigt ensam på jobbet,törs inte diskutera nått med någon längre. Det finns en äldre kollega som är jättesnäll men jag vet inte om det går att lita på henne heller??Kan du se om det finns någon som kommer in i mitt liv som man kan lita på? Hälsningar en ledsen själ.

Hej Du ledsna själ! Du har tyvärr hamnat mitt i ett "krig" som är svårt att komma ut ur. Det finns någon där ute som kan bevara det du säger i förtroende. Hon är i din ålder kanske yngre, ser lite färglös ut till en början men det är skenet som bedrar! Hon finns i din omgivning och jag vet inte om hon kommer till ditt jobb eller bor nära dig. Hmm..När hon kommer in i ditt liv vet du vem hon är. Ni kan prata om allt och alla utan att det kommer fram till någon obehörig. SOm sagt hon ser färglös ut men det är hon inte! Hon är en tjej/ kvinna med skinn på näsan och hon står för det hon säger. Det kommer åxo in en man i ditt liv som finns vid din sida i vått och torrt. Du är inte ensam länge till!! Vad gäller den äldre kvinnan ser jag mycket positivt runt henne men det är du som väljer om du ska lita på henne eller inte. Ljus och värme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *