Min katt – Fråga besvarad 2015-01-31

Hej jag var idag tvungen att ta bort min älskade katt som jag haft i tio år.Vi har varit ler och långhalm under alla dessa år, då han var väldigt liten när jag fick honom så har vi haft en väldigt speciell relation, han har varit som ett barn för mig, så detta var ett oerhört hårt slag för mig.
Kan du se hur hans övergång var och hur han har det nu?
Kommer jag någonsin att skaffa en katt igen?
Varma hälsningar Fredrik

Fråga besvarad 2015-01-31

Hej Fredrik!
Jag vet att du är en sann djurvän med ett hjärta för alla levande varelser inom natur riket. Din katt hade den bästa husse han kunde ha och han kommer alltid att finnas kvar i ditt hjärta och vara en del av dina minnen och din energi inom dig.
Din kära katt är en del av Moder Jord och jag kan känna att övergången från livet till dess han  slutligen somnade in utan  smärta och på ett  balanserat och fridfullt sätt. Jag kan känna att din katts energi är ett med moder jord och hans minnen och själs energi finns kvar inom dig som ett minne du kan bevara i ditt hjärta.
Fredrik. Det finns en lite katt tjej som väntar på dig där nära kring där du bor som behöver din omvårdnad och kärlek. Den katten väntar på dig redan nu så våga öppna upp ditt hjärta igen och ta in denna lilla katt tjejs som behöver dig som husse.
Du hittar henne via annons förfrågan om ny ägare.
Ta hand om dig! och krama om dig själv från mig 

♥ Denna sång är tillägnad endast till minne av din kära katt :

The rainbow bridge

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *