Framtiden – Fråga besvarad 2015-01-31

Hej!

Jag är långtidssjukskriven och funderar på framtiden gällande min hälsa och mitt arbete. Hur ser det ut?
Jag har varit på min första healing och funderar även kring den och har jag förmåga att utveckla för att kunna få kontakt med andevärlden? Vem är Paul??
Har sett och hört saker, men sista tiden har det varit helt tyst och ingenting händer… Varför?

Tacksam för hjälp och svar.

Hälsningar Jessika

 

Fråga besvarad 2015-01-31

Hej Jessika!

Jag känner att du behöver vara snäll mot dig själv, din kropp och din själ och sluta plåga dig själv med att känna dig skyldig. Du är inte skyldig någon annan utom dig själv att ge dig själv den tid du behöver för att läka smärtan som finns i dina celler och läka den oro som finns i din kropp. Jag  kan känna  från din energi att det viktigaste för dig är att ägna dig åt sådant som hjälper dig att sakta steg för steg våga ändra ditt tänkande om dig själv,om din kropp och om din hälsa och sluta skämmas för att du är lång tids sjukskriven.

Lär dig att leva i nuet med dig själv som fokus och detta har inget med att vara super ego att göra utan att du faktiskt ärar din egen kropp och tar hand om ditt eget tempel som du ska leva med i många år till.
Det som kommer förändra ditt liv är inte en healing kurs , utan att du böjar ändra ditt tänkande med hjälp av meditation eller yoga som är inriktad på din egen energi i din kropp. Lär dig att använda din egen livs energi Qi och att balansera den energin i din kropp till alla dina organ. Medveten meditation riktad direkt till din egen kropp.
Jag kan känna från din energi  att för dig kan Qigong vara något eller någon form av Yoga som är mer inriktad på att skapa balans i din energi i din egen kropp. Eller bara vanliga promenader i naturen och gärna nära där det kan finnas vatten eller vattendrag som en liten bäck eller liten å eller liknande.
Jag kan känna att du behöver finna den där energin i dig själv som ger dig motivation att våga utmana dig själv mentalt och för dig handlar det om att våga bryta invanda tankemönster som du alltid tänkt om dig själv och ditt liv bara för att det alltid varit så och ingen har talat om för dig att du faktiskt kan träna på att tänka annorlunda om dig själv.

Jag säger åt dig nu : Våga lyssna till ditt inre tonåring då det det finns lite där att krama om från ditt vuxna medvetna jag.
Har du hört talas om “mind over matter” ?

Det handlar om att våga göra något annorlunda som du normalt inte gör bara för att bryta dina invanda  vardags rutiner och invanda vardags mönster. Det kan vara en sådan enkel sak som att gå ut och gå mitt i en skog klockan sju på morgonen i en timme eller gå till badhuset och simma en längd i bassängen eller gå till ett cafe och sätta dig med ett antecknings block själv och skriva ner vad du känner inom dig just där och då.
Bryta mönster. Små steg . Och allt du gör som små förändringar i din vardag kommer att gå hand i hand med det du har i dina tankar.

Detta är ett sätt att  långsamt ändra din tillvaro från botten och upp igen med små små steg och ge dig självförtroende tillbaka. De små sakerna du manifisterar genom handling och tanke skapar ringar på vattnet och man kan säja att du på det sättet kan lägga grunden för din framtid. Din nya framtid. Steg för steg.
Vem är Paul frågar du ?

Någon kan ha svarat dig att det är en guide eller ande runt dig men det är inte vad jag uppfattar. Jag uppfattar att det är en verklig levande person som du kommer att möta online och som kommer att betyda mycket för dig som andlig vän och katalysator för förändingar i ditt liv. Men jag vill råda dig att inte haka upp dig vid namnet då jag kan uppfatta att detta mer är ett mellannamn än det namnet han använder.
Och… viktigast är att du fokuserar på dig själv därför att lycka finner du inte utanför dig själv…

Du uppfattar att allt är tyst runt dig … det är just det… du söker svaren utanför dig själv. Du har allt inom dig om du bara vågar älska dig själv.♥ 
Dearest Body – 10 Minute MeditationKälla: http://www.thereachapproach.co.uk/

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *